Με σύσσωμη την παρουσία του Δ.Σ. αλλά και επί πλέον κυριών-μελών του Παραρτήματος , έγινε η τελευταία συνάντηση πριν τις καλοκαιρινές διακοπές σε αίθουσα του hotel MΑΤΙ ,χθες Κυριακή 10.7 . Η Πρόεδρος Εμμ. Μομφεράτου έκανε ένα μικρό απολογισμό του έργου όλο το χρονικό διάστημα που πέρασε . Ενημέρωσε το ΔΣ για την διεξαγωγή του 2ου Φεστιβάλ Strong me που θα διεξαχθεί στις 23-24-25 Σεπτεμβρίου 2022 ,στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων και για δεύτερη συνεχή χρονιά το Παράρτημά μας συμμετέχει με περίπτερο και με εκδήλωση-ομιλία που θα συζητήσουμε αναλυτικά. Επίσης ενημέρωσε
πως το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 , (Θεού θέλοντος και ιού επιτρέποντος) συμμετέχουμε με το Χορευτικό μας στη 2η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ και στις 3 Οκτωβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 21.00 στο ΗΡΩΔΕΙΟ στη μεγάλη συναυλία του Συνθέτη ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ως ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ .
Για αγορά εισιτηρίων (με την έκπτωση που έχει η Παναθηναϊκή) και μέχρι 31 Ιουλίου μπορούν μέλη και φίλοι μας να απευθύνονται στο τηλέφωνο της Προέδρου .
Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και συγκεκριμένα για τα ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ-ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΝΟΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ,τα οποία λειτουργούν στις ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής παρέχοντας σε καθημερινή βάση μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Τέλος η Πρόεδρος ανακοίνωσε την νέα σύνθεση του ΔΣ και ευχήθηκε σε όλες ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .

